profiel

Profiel

Technodak heeft meer dan 50 jaar dakbedekkingservaring binnen uiteenlopende sectoren. Met onze deskundigheid, ervaring en no-nonsense mentaliteit zijn we de ideale partner in dakbedekking en alles wat daar bij komt kijken. Van nieuwbouw en renovatie tot onderhoud en beveiliging. Bij Technodak geldt altijd: afspraak is afspraak.

Wij hebben mensen in dienst die al meer dan 20 jaar in het vak zitten. Zij zijn door de jaren heen stuk voor stuk opgeleid en bijgeschoold waardoor ze naast hun gereedschapskist niet alleen een schat aan ervaring meedragen, maar ook de nieuwste technieken weten toe te passen. U geeft hen uw sleutel en zij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind netjes wordt afgehandeld. Volgens afspraak, met een telefoontje als het mocht afwijken. Service zoals dat hoort.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij als dakdekkers meegegroeid van bitumen naar kunststof. In de toekomst staan bedrukt pvc, zonnecollectoren en duurzame authenticiteit op stapel. Alles in dienst van uw wensen, compleet en modern.

Dakbedekking

Technodak staat voor vakwerk op maat, van groot naar klein. Onze service biedt de zekerheid van een dak boven uw hoofd: uitzonderlijke kwaliteit dankzij de laatste kennis en jarenlange ervaring.

Onze mensen leveren telkens weer voortreffelijk dakwerk. Daarbij werken we nauw samen met de beste topfabrikanten: Rockwool, Recticel, Knauf, Unidek, Troelstra & De Vries, Icopal, Phoenix EPDM, Hertalan EPDM en Sucoflex PVC.

Nieuwbouw

Wij zijn op de hoogte van de laatste bouweisen, maar weten ook wat mooi en haalbaar is. Dakbedekking, isolatie, verzekerde garantie en dakrollen: Technodak kan voldoen aan alle eisen die de dynamische bouwwereld tegenwoordig stelt. We gaan zelfs een stap verder...

Met onze know-how en jarenlange ervaring vertalen wij de lijst aan technische specificaties uit het bouwkundig bestek moeiteloos naar een concreet werkpakket. We voeren niets uit zonder te vragen, onze aanpak kenmerkt zich door meedenken. Een architect ziet wel eens wat over het hoofd, dankzij onze scherpte is dat geen schande.

Technodak, uw partner in hoofdstuk 33.

Renovatie

We weten als geen ander wat onze bedekking doet als het eenmaal op de daken ligt. Die jarenlange ervaring klinkt door in ons deskundige advies voor particulieren en bedrijven.

De bestemming van uw dak is leidend voor particulier advies. De bestemming leidt namelijk tot de omstandigheden waar we vanuit gaan bij bouwfysische berekeningen. We voegen rapportagefoto’s toe en berekenen de gevolgen van de verschillende bouwopties. Alles netjes op een rijtje.
Hetzelfde doen we voor complete wijken. Als gerenommeerd bedrijf werken we met regelmaat voor woningcorporaties. We leveren meerjarenplannen en een realistisch kostenplaatje. Daarbij werken we samen met adviesbureaus. Zoals we de dakbedekking van een bouwbestek kritisch tegen het licht houden, besteden adviesbureaus het advieswerk voor hele wijken aan ons uit.
Van klein naar groot, Technodak is altijd uw deskundige partner in dakrenovatie.

Onderhoud

Ieder mens wenst zich een dak boven het hoofd, maar veel mensen vergeten hoe belangrijk het is het dak te onderhouden. Als aanlegger van daken weten wij ze ook het best te verzorgen. Eéns per jaar kan Technodak naar uw dakbedekkingen komen kijken. We verwijderen verontreiningingen, gaan de kritische punten na en repareren waar nodig.

Als deskundige partner weten we als geen ander hoe een oneffenheid zich tot lekkage kan ontwikkelen. We waarschuwen u voor gevolgen en geven aan wat verstandig is er aan te doen. Soms is een voor het oog gevaarlijke oneffenheid echter heel onschuldig. Dat melden we dan ook. Gewoon, eerlijk zoals het is. Afspraak is immers afspraak.

Dakbeveiliging

Tegenwoordig staat er steeds meer apparatuur op de Nederlandse daken. Zonnecollectoren, airco-units, zonneboilers en complete terrassen. Servicemonteurs moeten eens in de zoveel tijd het dak op om onderhoud te plegen. Het is de aansprakelijkheid van de eigenaar van het dak het naar ARBO-verplichtingen in te richten. Die verantwoordelijkheid is naar ons te verleggen. Wij weten wat wel- en niet kan op het dak en leveren risico- inventarisaties en evaluaties en maatregelen op in een compleet adviespakket. Wij pakken uw dak waterdicht in en geven er garantie op zo lang u maar wilt.

Gecertificeerd lid van Vebidak

Sinds 1962 is Technodak lid van Vebidak (vereniging van bitumineuze dakdekkersbedrijven). Als Vebidak-lid wordt er volgens vastgestelde kwaliteitseisen gewerkt. Steekproefsgewijs worden grote en kleine dakwerken getoetst op de gehanteerde werkwijze, het materiaalgebruik, de duurzaamheid, de milieuaspecten en veiligheid.

Naast gedegen vakwerk betekent dit voor opdrachtgevers: